Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

11. 10. 2019. 14:35 >> 14:42

ŠESTI

Sajam Najbolje iz Crne Gore narednog petka

Sajam Najbolje iz Crne Gore, koji se održava šesti put, počeće narednog petka u šoping molu Delta City.

Na tradicionalnoj poljoprivrednoj manifestaciji, koja će trajati tri dana, učestvovaće proizvođači vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, voća i povrća, ljekovitog bilja i organskih proizvoda.

“Svi koji dođu na sajam imaće priliku da vide šta to nudi štand Glavnog grada, ali i gradske opštine Golubovci, kao i Danilovgrada, Cetinja, Bara, Herceg Novog, Kotora, Budve, Mojkovca, Bijelog Polja, Žabljaka i Šavnika”, navodi se u saopštenju organizatora.

Sajam je, s obzirom da okuplja proizvođače iz svih krajeva Crne Gore na jednom mjestu, idealna prilika da izlagači u međusobnoj komunikaciji ukažu na probleme sa kojima se susreću u proizvodnji i distribuciji proizvoda.

“Cilj sajma je da što više utičemo na svijest potrošača da kupuju domaće proizvode, te da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi”, navodi se u saopštenju.

Sajam Najbolje iz Crne Gore posjeti oko 20 hiljada posjetilaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније