Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

10. 10. 2019. 09:44   >>  09:57 1

SNP POZIVA

Država da spriječi odliv ljekara

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je nadležne da ozbiljno shvate svoj posao i spriječe sve veći odliv ljekara iz zemlje jer, ako se trend nastavi, građane Crne Gore uskoro neće imati ko da liječi.

 

Dragan Vukić iz ove partije navodi da je jučerašnje "javno neslaganje ministara zdravlja i finansija, Kenana Hrapovića i Darka Radunovića, oko potrebe povećanja zarada zdravstvenim radnicima ostavilo građane Crne Gore u dilemi da li ova gospoda pripadaju istoj Vladi".

"Tako, dok Krapović tvrdi da je povećanje zarada sasvim izvjesno, Radunović govori da se ne može složiti sa kolegom, te da se o tome tek mora raspravljati na sjednici Vlade i da je malo prostora za finansijske zahvate koji su, po njegovom mišljenju, visoki i nerealni", rekao je Vukić.

Postavlja se pitanje, kako ističe, da li između koalicionih partnera, DPS-a i SD-a, zaista cvjetaju ruže kako se to pokušava predstaviti, ili će kao u slučaju Aerodroma Crne Gore doći do jalovog prepucavanja koje će trajati mjesecima.

"Sigurno je da za sve to vrijeme trpe samo zdravstveni radnici koji, kao što se čulo na sjednici skupštinskog Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, intenzivno uče njemački jezik i spremaju se da budućnost grade u inostranstvu", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније