Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 10. 2019. 10:57   >>  10:55 2

POKRENUTA AKCIJA

Pomognimo Gruboviću da izgradi kuću

Mještani bjelopoljskih sela Rastoke, Resnika i Loznice pokrenuli su akciju za prikupljanje sredstava za izgradnju kuće Živojinu Žiki Gruboviću.

Plafon i zidovi oronule kuće, u kojoj Grubović boravi, prijeti da se sruši sa prvim snijegom pa su komšije i njegovi prijatelji počeli prikupljati novac i materijal kako bi komšiji završili novu kuću prije snjegova.

Do prije dvije godine Živojin, koji je i sam lošeg zdravlja, živio je sa bolesnom majkom o kojoj je brinuo i od čijih primanja su oboje življeli.

Nakon njene smrti Grubović živi u izuzetno teškim materijalnim uslovima što je motivisalo mještane da mu pomognu, očekujući pozitivnu reakciju i šire zajednice.

Organizacioni odbor za izgradnju kuće otvorio je žiro-račun kod Ereste banke 540-32141515-02 na koji svi koji žele pomoći izgradnju kuće mogu uplatiti novac.

V.K. RCG

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније