Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: M.L.B.

03. 10. 2019. 14:42 >> 14:56

ADMINISTRATIVNI ODBOR

Bojana Jokić predložena za člana Savjeta RTCG

Administrativni odbor predložio je Skupštini Crne Gore da imenuje Bojanu Jokić za člana Savjeta RTCG.

Bojanu Jokić predložile su Nevladine organizacije iz oblasti zaštite ljudskih prava i sloboda, koje se bave ostvarivanjem i zaštitom: nacionalne, rodne i ukupne ravnopravnosti; prava na zdravu životnu sredinu; prava potrošača; prava lica sa invaliditetom ili prava na obrazovanje i socijalnu zaštitu.

“Odbor je odlučio da Skupštini Crne Gore predloži da za člana Savjeta RTCG imenuje Bojanu Jokić – diplomiranu turizmološkinju, koja je dobila podršku najvećeg broja ovlašćenih predlagača”, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Odbor je takođe utvrdio Predlog liste za imenovanje dva člana Savjeta Agencije za elektronske medije po ovlašćenim predlagačima nevladine organizacije iz oblasti medija, i Crnogorskog PEN Centra.

“Odbor je odlučio da Skupštini Crne Gore predloži da za članove Savjeta Agencije za elektronske medije imenuje: Borisa Raonića, diplomiranog pravnika - kandidata Nevladinih organizacija iz oblasti medija i Rajka Todorovića Todora, kandidata Crnogorskog PEN Centra”, saopšteno je iz Skupštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније