Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

03. 10. 2019. 13:17 >> 13:17

SNP OSUDIO ODLUKU GLAVNOG GRADA

Gradska bolnica izbrisana iz planova, građani prevareni

Odbor SNP Glavnog grada osuđuje postupak brisanja projekta gradske bolnice iz Strategije razvoja Podgorice, koji je aktuelna vlast davno obećala Podgoričanima.

"Neshvatljivo je da Podgorica kao grad u kojem živi gotovo trećina stanovništa Crne Gore nema svoju bolnicu, dok ga imaju mnogo manji gradovi, kao što su Kotor, Cetinje, Danilovgrad i drugi. Izgradnja gradske bolnice je posebno važna, jer bi se na taj način rasteretio Klinički centar Crne Gore, u kojem se liječe osiguranici iz cijele države, pa bi makar stanovnici Glavnog grada zdravstvene usluge mogli dobijati u ovom zdravstvenom objektu. Međutim, kao mnogo puta do sada, DPS nije ispunio obećanje iz svog predizbornog programa, odnosno prevario je građane", ističe se u saopštenju SNP.

Pozvali su Demokratsku partiju socijalista da objasni iz kojeg razloga su odustali od ovog projekta, ali i da kažu zbog čega nijesu realizovani i brojni drugi projekti, među kojima su: Jadransko-jonski put, rekonstrukcija velikog broja ulica u Glavnom gradu, rezervoar na Dajbabskoj gori, kao i dva nova groblja ispod nje, rekonstrukcija Kuslevove kuće, Doma kulture na Koniku, te sportske dvorane u Zeti i Tuzima.

"Osim toga, objasnite javnosti i zbog čega nije urađeno ništa u oblasti organske prozvodnje, izgradnje mljekare, hotela i motela za djecu na Veruši, te lovačkog doma na Barutani, kolektora u Tuzima i pogona za tretman guma. Parlamentarni izbori su blizu i sasvim smo sigurni da ćete se naredne godine aktivirati i početi realizaciju nekog od pomenutih projekata, ali naši građani nijesu naivni i sve više uviđaju da se na vas ne mogu osloniti", zaključuju u SNP-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније