Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

02. 10. 2019. 17:09   >>  17:07

ZA LJEPŠI AMBIJENT

UCG uređuje kampus u Podgorici

Početak studijske 2019/20. godine na Univerzitetu Crne Gore obilježilo je uređivanje platoa ispred Rektorata Univerziteta Crne Gore, osavremenjivanje nastavnog prostora i kupovina nove opreme na organizacionim jedinicama Univerziteta Crne Gore.

"Uz želju da studenti i nastavno osoblje novu studijsku godinu započnu u što prijatnijem ambijentu, univerzitetska akcija uređenja platoa, koja je u toku, ujedno je nastavak kampanje revitalizacije zelenih površina i prostornog oplemenjivanja univerzitetskih kampusa", saopšteno je iz UCG.

Podsjećaju, da je u novembru 2018. godine, posađeno je 140 sadnica, povodom obilježavanja 140 godina od priznanja Crne Gore na Berlinskom kongresu.

Takođe, u kampusu tehničkih fakulteta rektori državnih univerziteta Jugoistočne Evrope i Zapadnog Balkana, su tokom održavanja četvrtog Rektorskog foruma i istovremeno obilježavanja 45 godina od osnivanja Univerziteta Crne Gore, posadili 45 sadnica, u aprilu ove godine.

"Oplemenjivanjem prostora u urbanoj sredini Univerzitet Crne Gore nastoji da promoviše društveno odgovorno ponašanje i investira u zdraviju budućnost Podgorice i Crne Gore", poručuju iz UCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније