Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

29. 09. 2019. 20:58 >> 20:57

VIŠE STOTINA GRAĐANA

Sa ministrom Janovićem prošli kroz cilj trke

Na brdu Gorica okupilo se više stotina građana koji su zajedno sa ministrom sporta i mladih Nikolom Janovićem prošli kroz cilj trke, i na ovaj način pokazali da brinu o svom zdravlju i njeguju sportski duh.

 

U cilju obilježavanja Evropske nedjelje sporta, u Podgorici je održan događaj Trka zadovoljstva „Fun run” u organizaciji Ministarstva sporta i mladih i tehničku podršku Atletskog saveza Crne Gore.

„Veliko mi je zadovoljstvo što danas zajedno promovišemo važnost fizičke aktivnosti i zdravih stilova života, u duhu Evropske nedjelje sporta. Ova inicijativa Evropske komisije nas podsjeća koliko je važno da se pokrenemo i budemo fizički aktivni kako bi učinili život kvalitetnijim” , izjavio je ministar Janović.

Ministar se zahvalio Evropskoj komisiji na finansijskoj pomoći za organizaciju trke, i istakao da  Ministarstvo sporta i mladih nastoji da obezbjedi dostupnost sporta i rekreacije svim građanima Crne Gore, te da se nada da će današnji događaj biti inspiracija za aktivan, sportski život.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније