Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

24. 09. 2019. 22:27 >> 22:46

U PODGORICI

Dvije osobe upale u šahtu dubine 5m

Dvije osobe upale su u neobezbijeđenu šahtu dubine 5 metara u blizini SC ”Morača” u Podgorici, večeras oko 21h, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

"Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada dojavljeno je u 20 sati i 46 minuta da je došlo do nezgode- dvije osobe upale su u neobezbijeđenu šahtu u blizini SC ”Morača”," navodi se na njihovoj fejsbuk stranici.

 

"Izlaskom na licu mjesta zatečena su dvije osobe, od kojih je jedno maloljetno lice, dok je druga osoba starije dobi. Brzom intervencijom izvučeni su iz šahte, koja je dubine oko pet metara. Prilikom akcije spašavanja na lice mjesta su bili prisutni i pripadnici policije i hitne medicinske pomoći. Nakon izvlačenja, lica su predata službenicima hitne pomoći", saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније