Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

24. 09. 2019. 09:24 >> 09:23

PRAVNO LICE

Naučno-tehnološki park zvanično počeo s radom

Naučno-tehnološki park Crne Gore i zvanično je počeo sa radom, saopštilo je Ministarstvo nauke.

 

Osnivači su Vlada i Univerzizet Crne Gore.

"Osnivanjem pravnog lica stvoreni su uslovi da se pokrenu aktivnosti koje za cilj imaju uspostavljanje modela podrške, sistema rada i organizacije na osnovu kojih će NTPCG pružati usluge budućim i postojećim preduzetnicima, inovatorima, istraživačima i kompanijama", navode u saopštenju.

Finalizacijom revidovanog projekta adaptacije zgrade NTP-a u okviru Univerzitetskog kampusa u Podgorici, stvoriće se uslovi da se uskoro raspiše tender za izvođenje radova na izuzetno modernom i savremenom objektu NTP-a.

"Ovaj objekat sa svim svojim raznovrsnim sadržajima će biti dom za mnoge talentovane pojedince, kompanije i organizacije koji će zajedno raditi na razvoju crnogorske ekonomije i društva koristeći najsavremenije tehnologije, inovacije i naučno-istraživačka dostignuća", navode iz Ministarstva nauke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније