Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: M.L.B.

24. 09. 2019. 09:18 >> 09:18
6

NUHODŽIĆ - PAVIĆEVIĆ

Efikasniji u borbi protiv ulične prodaje droge

Policija je pokazala čvrstu odlučnost da se suprotstavi svim oblicima kriminala, istakao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić u razgovoru sa načelnikom Centra bezbjednosti Podgorica Milovanom Pavićevićem.

„Policijski službenici oduzimaju veću količinu narkotika i procesuiraju više osumnjičenih lica zbog ilegalnog posjedovanja oružja nego u ranijem periodu. U prevenciji i borbi protiv porodičnog nasilja potrebno je uložiti dodatne napore“, kazao je Nuhodžić.

Takođe, ukazao je i na značaj poštovanja ljudskih prava i humanog postupanja policijskih službenika prema onima koji su u pritvorskim prostorijama.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Pavićević je saopštio da je smanjen broj izvršenih krivičnih djela, a ujedno je i povećan procenat njihovog rasvjetljavanja.

On je, kako je saopšteno iz MUP-a naglasio da je poseban akcenat na preventivnom radu i proaktivnom djelovanju, što doprinosi afirmaciji uloge policije kao servisa građana koji brine o njihovoj bezbjednosti i zaštiti.

„Dogovoreno je da se u narednom periodu intenziviraju aktivnosti na poboljšanju neposredne komunikacije sa građanima, jer samo zajedno možemo da gradimo bezbjedno društvo“, poručuju iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније