Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

23. 09. 2019. 17:47 >> 17:48

UCG

U srijedu konkurs za drugi upisni rok

Univerzitet Crne Gore (UCG) raspisaće u srijedu konkurs za drugi upisni rok na specijalističke studije za studijsku 2019/20. godinu.

Iz UCG-a su kazali da će konkurs biti raspisan za mjesta koja su ostala nepopunjena u prvom upisnom roku, na specijalističkim studijama organizacionih jedinica tog Univerziteta.

"Prijave na konkurs predaju se studentskim službama u četvrtak, dok će se upis vršiti u petak do 16 sati“, kaže se u saopštenju.

Uz prijavu za upis, kako su navodi, kandidati podnose original diplomu ili uvjerenje o završenim osnovnim studijama, uz dokaz o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika.

Upis na specijalističke studije UCG bliže je uređen Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama, dok se dodatne informacije mogu naći na sajtu www.ucg.ac.me.

Iz UCG su kazali da je visina naknade za studiranje za studente koji plaćaju troškove školovanja na prošlogodišnjem nivou.

Konkurs će biti objavljen u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori, kao i na zvaničnoj internet stranici Univerziteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније