Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

22. 09. 2019. 12:21 >> 20:45
2

PROTEST U PODGORICI

Prosvjetari traže plate veće 25 odsto

Predstavnici prosvjetne zajednice, sa protesta u Podgorici, zatražili su povećanje plata 25 odsto, kao i bolje uslove za stambene kredite.

Predstavnici prosvjetne zajednice simbolično, u minut do 12h, okupili su se ispred resornog Ministarstva, kako bi mirnim okupljanjem pod nazivom “Lekcija broj 1” ukazali na loš materijalni položaj prosvjetara, ali i brojne probleme u obrazovnom sistemu.

Prosvjetni radnici su na protest pozvali i predstavnike Sinidkata, ali se niko nije odazvao.

Svoje zahtjeve ispostavili su nadležnima. Ukoliko odgovor izostane, ponovo će se, kako su kazali, okupiti 5. oktobra.

Ako njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni, Krsto Vuković ispred prosvjetne zajednice je najavio da će o svemu na dnevnoj osnovi informisati i medije, ambasade i Delegaciju EU.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније