Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

16. 09. 2019. 13:12   >>  13:12

STUDIJSKA POSJETA

Tur-operatori iz Turske u Crnoj Gori

Grupa eminentnih tur-operatora iz Turske boravila je ovog vikenda u Crnoj Gori, a prijem za njih je organizovan u hotelu "Hilton" u Podgorici u organizaciji Turističke organizacije Glavnog grada, u saradnji sa Hilton Worldwide Sales i Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

Tur-operatori su tokom boravka posjetili NP Skadarsko jezero, Vinograd Ćemovsko polje i vinski podrum Šipčanik, panoramski put "Krug oko Korita" sa muzejem Marka Miljanova, kao i arheološki lokalitet Duklja.

Direktorica Turističke organizacije Podgorice Tatjana Popović, istakla je da je ovo tržište jako važno za čitavu destinaciju, te da je primijetan trend rasta dolazaka i noćenja turista iz Turske.

"Turistička organizacija Podgorice sa zadovoljstvom je podržala inicijativu hotela 'Hilton', jer upravo kroz ovakve oblike saradnje institucija Glavnog grada i predstavnika turističke privrede, svi zajedno doprinosimo dodatnoj promociji turističkih potencijala Podgorice", zaključila je Popović.

Pored obilaska znamenitosti i ljepota Glavnog grada, tur-operatori su posjetili još i Bar, Budvu, Kotor i Cetinje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније