Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 09. 2019. 18:37   >>  18:36 1

EUROMOST

Novi snimci obale Lima ispod industrijske zone

Nevladina organizacija Euromost napravila je dronom nove snimke obale Lima ispod industrijske zone na kojima se vidi kako se i dalje iz cijevi u rijeku ispuštaju nepoznate materije.

 

O kakvim materijama je riječ nije poznato, naveo je tokom snimanja, predsjednik NVO,,Euromost“ Almer Mekić, koji je najavio odbranu Lima sa svih strana sa kojih ga budu mogli štiti.

“Mekić je najavio, da će nevladina organizacija Euromost, zajedno sa Sportskim ribolovnim društvom ,,Sinjavac“, kao i do sada svakodnevno štiti Lim i apeluje na mesne preradjivače, drvne prerađivače, firme koje se bave eksploatciom šljunka, da ne zagadjuju Lim, a na privrednike i građane da ne odlažu nelegalno otpad na obalama Lima, jer im to više neće dozvoliti i svaki takav primjer će kao i do sada, kada su se dešavali ekološki incidenti, uvijek prvi to objaviti u javnost i tražiti da inspekcije odma reaguju”, navodi se u saopštenju- .

Mekić je najavio, da će od početka oktobra nevladina organizacija Euromost, registrovati svaku deponiju, koje se nalaze na obalama Lima, na području opštine Bijelo Polje i da će napraviti bazu podataka gdje se koja nalazi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније