Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

12. 09. 2019. 06:33   >>  06:33

U PODGORICI

Osnovni sud dobio dvije nove sudnice

Podgorički Osnovni sud dobio je četiri nove kancelarije, od čega dvije sudnice i dvije kancelarije za savjetnike, saopšteno je Dnevnim novinama iz tog suda.

Kancelarije su napravljene tokom ljetnje pauze na prvom i drugom spratu suda, u dijelu u kojem je prethodno bio hol velike površine.

“Tokom ljetnje pauze renovirano je stepenište suda (od prizemlja do trećeg sprata), velika sudnica, kabinet predsjednice suda i jedna sudnica”, navodi iz ovog suda.

Nijesu mogli saopštiti tačan podatak koliko je novca utrošeno prilikom renoviranja, navodeći da je radove finansirao i njima rukovodio Sekretarijat Sudskog savjeta, Direkcija za javne radove i Direkcija za imovinu.

Podsjetimo, početkom juna Sudski savjet izabrao je Željku Jovović za predsjednicu Osnovnog suda u Podgorici. Tokom 2018. godine Osnovni sud u Podgorici je postigao bolje rezultate rada u odnosu na prethodnu godinu, kako u pogledu broja riješenih predmeta, tako i u odnosu na kvalitet rada iako je radio sa manjim brojem sudija. Naime, u 2017. godini je riješeno 97,85 odsto u odnosu na priliv predmeta, dok je u 2018. godini riješeno 102,7 odsto u odnosu na priliv.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније