Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

11. 09. 2019. 14:05 >> 14:12

DONACIJA EPCG U PLJEVLJIMA

Obezbijedili udžbenike za 202 prvaka

Elektroprivreda Crne Gore u saradnji sa Opštinom Pljevlja, donirala je udžbenika za učenike prvog razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Pljevlja. U pljevaljskoj opštini, ove godine upisana su 202 prvaka, a za nabavku udžbenika EPCG je izdvojila 7.000 eura.

Rukovodilac sektora za korporatvinu komunikaciju Rajko Šebek, je naveo da EPCG oduvijek podržava realizaciju projekata od opšteg društvenog značaja i u kontinuitetu je to dio dugoročne poslovne strategije kompanije na lokalnom i državnom nivou.

"Drago nam je i ponosni smo, što u saradnji sa Opštinom Pljevlja, realizujemo ovu donaciju, jer ulaganje u djecu i njihovo obrazovanje je prava investicija za budućnost. Svaki cent uložen u školstvo i obrazovanje je ulaganje u bolju budućnost Crne Gore", istakao je on.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović, zahvalio se Elektroprivredi na donaciji bez koje ovu akciju ne bi bilo moguće realizovati i podsjetio na podršku koju Opština pruža projektima za mlade.

"Opština Pljevlja preko Sekretarijata za društvene djelatnosti izdvaja značajna sredstva u cilju podrške omladinskoj politici i obrazovanju. Godinama unazad dodjeljujemo učeničke i studentske stipendije, a ovo je prvi put da smo najmlađima obezbijedili nešto značajniju pomoć. Mlade pomažemo i kroz lokalni plan akcije za mlade, vannastavne aktivnosti, pomoć studentima koji se usavršavaju u instranstvu, kroz organizaciju školskih sportskih takmičenja, pomoć za odlazak na državna takmičenja i Olimpijadu znanja", istakao je Golubović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније