Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TV Budva; Objavila: M.M. ]

10. 09. 2019. 18:17   >>  23:12 12

SREĆAN KRAJ

Šestogodišnji Petar pronađen u šahti

Šestogodišnji dječak Petar Duletić, koji je nestao danas u prijepodnevnim satima u Budvi, pronađen je nešto prije 18 sati. Petar je pronađen u šahti kod restorana "Pjaca" u hotelu Slovenska plaža. Njegov otac Srđan Duletić, za Portal RTCG je saopštio da je dječak dobro i da nije povrijeđen.

Dječak je išao kroz cijevi ispod zemlje i prešao je više stotina metara. Neko od velikog broja ljudi koji su tragali za njim su čuli dječiji plač ispod zemlje i građani i vatrogasci su redom podizali šahte dok ga nisu našli.

Iz cijevi ga je izvukao Dragan Čupić, pripadnik službe Zaštite i spašavanja uz pomoć nekoliko građana.

Dječak je zdrav i odveden je u Dom zdravlja na pregled.

Podsjetimo, Petar je nestao danas prijepodne u Budvi kod Zelenog gaja. Osim policije i vatrogasaca za Petrom su tragali i građani Budve.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније