Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ TV Budva ]

09. 09. 2019. 11:56   >>  12:15 1

OPREZ

Tunel Mogren i dalje bez rasvjete

Godinama unazad tunel Mogren je bez adekvatne rasvjete što utiče da je nebezbjedan za dnevnu i noćnu vožnju.

Kako prenosi TV Budva na 200 metara mraka neophodno je da vozači otvore četvoro očiju i budu maksimalno skocentrisani na vožnju.

Na magistralnom putu Budva-Tivat nalazi se tunel Mogen u dužini od 185 metara u potpunom je mraku i bez obilježja. Pojačana frekvencija saobraćaja na toj dionici naročito je izražena tokom ljetnjeg perioda.

Kako su iz Direkcije za saobraćaj kazali TV Budva, ovaj problem neće biti uskoro riješen, stoga apeluju na sve učesnike u saobraćaju da povećaju oprez.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније