Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 09. 2019. 15:14 >> 15:14

JOŠ JEDAN USPJEŠAN PROJEKAT

Novi vrtić u Tuzima dobio upotrebnu dozvolu

Novoizgrađevni vrtić u Tuzima, u vrijednosti od 1,7 miliona eura, dobio je upotrebnu dozvolu, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Oni ističu da je to još jedan projekat koji su uspješno priveli kraju.

"Građevinski radovi završeni su početkom jula, u ugovorenom roku od 12 mjeseci, nakon čega je sproveden postupak tehničkog prijema, kao preduslova za dobijanje upotrebne dozvole", navodi se u saopštenju.

U vrtiću ima mjesta za više od 200 mališana.

"Sadrži šest soba za potrebe vrtića, pet za jaslice, multifunkcionalni prostor, kuhinju, prostorije za zaposlene i ostale prateće sadržaje", kazali su iz Uprave. 

Objekat se prostire na oko 1.400 metara kvadratnih, a izvođač je bila danilovgradska firma “Eurozoks”.

"Projekat u Tuzima finansiran je iz kredita Razvojne banke Savjeta Evrope, zahvaljujući kojem je Uprava javnih radova već realizovala projekte izgradnje vrtića u podgoričkim naseljima Stari aerodrom i Zagorič", kazali su iz Uprave javnih radova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније