Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

05. 09. 2019. 15:16 >> 19:29

BOŠKOVIĆ

Vlada će i dalje rješavati stambena pitanja zaposlenih

Vlada neće odustati od principa rješavanja stambene problematike funkcionera i zaposlenih u državnoj upravi po povoljnim uslovima, jer tako želi da nagradi one koji najbolje rade, rekao je ministar odbrane, Predrag Bošković.

On je, na konferenciji za medije nakon sjednice Vlade, rekao da se Vlada trudi da rješava pitanja zaposlenih na najbolji način.

"Vlada se trudi da ljudima koji rade u državnoj upravi pomogne da riješe pitanje na najbolji način", naveo je Bošković.

On je, upitan zašto se povoljni uslovi za dobijanje stana odobravaju i onima koji već imaju riješeno stambeno pitanje, odgovorio da će Vlada sagledati Odluku o dodjeli stanova po povoljnim uslovima.

"Sagledaćemo tu odluku i razmotriti da li je omogućila da rješavamo stambene probleme na najbolji način. To je jedan od zaključaka kojem ćemo se posvetiti u narednom periodu", kazao je Bošković.

Kako je naveo, Vlada neće odustati od svog principa rješavanja stambene problematike funkcnionera i zaposlenih u državnoj upravi.

"Na taj način Vlada želi da nagrađuje one koji najbolje rade u državnoj upravi. Ideja rješavanja stambenih pitanja funkcionera i zaposlenih u državnoj administraciji je jedna humana ideja, kako bi im se stvorili uslovi za rad, i kako bi mogli da se posvete poslu koji rade", obrazložio je Bošković.

Prema njegovim riječima, oni se bave odgovornim poslom.

"Posao koji je bitan za sve građane. Da bi radili taj posao kvalitetno, moraju biti obezbjeđeni kvalitetno", poručio je Bošković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније