Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

28. 08. 2019. 16:53 >> 17:46

VRIJEDNA 400.000 EURA

Od sjutra gradnja druge faze Prnjavorske ulice

U izgradnju druge faze Prnjavorske ulice u Plavu, koja počinje sjutra, Vlada Crne Gore uložiće 400 hiljada eura, precizirano je ugovorom koji su danas potpisali Uprava javnih radova i građevinsko preduzeće "Putevi Bar".

"Završnom fazom projekta predviđeni su zemljani radovi i asfaltiranje blizu 700 metara saobraćajnice, sa potpornim zidovima, novim elektroinstalacijama, ogradom za pješake i saobraćajnom signalizacijom. Ugovoreni rok za završetak ovih radova je tri mjeseca od dana uvođenja izvođača u posao", naglasili su iz Uprave javnih radova.

Prethodno, u okviru prve faze, završeni su radovi na atmosferskoj i fekalnoj kanalizaciji, kao i pripremni radovi na samoj saobraćajnici.

Realizacijom tog projekta građanima Plava će biti omogućena bolja putna komunikacija, uz istovremeno povećanje bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније