Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 08. 2019. 15:58 >> 15:58

U HITNOJ POMOĆI

Uhapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu

Policija u Plavu uhapsila je tridesetdvogodišnjeg muškarca D.S. koji je , kako se sumnja, svojoj nevjenčanoj supruzi u Zavodu za Hitnu medicinsku pomoć nanio povrede od kojih je O.C. (40) izgubila svijest.

 

Osumnjičenom određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici.

“Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Plav je, 16. avgusta 2019. godine oko 12.50 sati, obaviještena od strane zaposlenih Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć u Plavu da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je sa njom bio D.S. (32) iz Plava. Nakon pregleda  i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći D.S. ničim izazvan fizički je napao O.C. nanoseći joj povrede u predjelu glave, nakon čega je ona izgubila svijest. Saopšteno je iz policije.

 D.S. se zatim udaljio sa lica mjesta.

“O.C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama”, navodi se u saopštenju.

D.S. je lociran i priveden u službene prostorije OB Plav istog dana oko 13.15 sati.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se osumnjičeni liši slobode i donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

“Nakon privoda sudiji za istragu za D.S. je određen pritvor u trajanju od 30 dana i on je sproveden u  Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније