Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

20. 08. 2019. 22:39   >>  22:39

UDRUŽENJE RODITELJI

Akcija za pomoć i nikšićkoj djeci

Humanitarna akcija Udruženja Roditelji "Podijelimo", jer zajedno možemo više proširena je i na Nikšić, a zainteresovani mogu da pomognu socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.

 

Iz Udruženja Roditelji pozvali su sve koji žele da podrže akciju da doniraju pribor i opremu za školu, toplu očuvanu garderobu i obuću.

Kako je saopšteno, donacije će biti podijeljene porodicama koje su na evidenciji udruženja Roditelji.

“Humanitarna akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više, koju Udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine je proširena i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu”, kaže se u saopštenju.

Iz Udruženja Roditelji kazali su da zainteresovani koji žele da podrže akciju donaciju mogu ostaviti u Igračkoteci i Razvojnom centru u Nikšiću, uz prethodni poziv na broj telefona 063 493 493, jer Igračkoteka tokom ljeta radi samo za vrijeme održavanja radionica.

“Osim toga, biće omogućen i još jedan vid doniranja, u saradnji sa Domaćom trgovinom. Od 26. do 31. avgusta u njihovom marketu Conto, u ulici Rudo polje bb, biće postavljena korpa u koju će zainteresovani građani imati priliku da ostave donacije”, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o načinima doniranja i onome što je najpotrebnije da se obezbijedi pružaće volonteri Udruženja Roditelji i Alfa centra, koji su se pridružili akciji.

“Udruženje prikuplja donacije iz svih opština, a o prevozu i dostavi koji već godinama za naše humanitarne aktivnosti obezbjeđuje kompanija Montenomaks C&L obavijestićemo direktno sve zainteresovane pojedince i organizacije”, naveli su iz Udruženja Roditelji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније