Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

19. 08. 2019. 09:40 >> 09:39
2

MALA TEODORA

Kolašinka među najljepšim djevojčicama na svijetu

Dvanaestogodišnja Teodora Đurđić iz Kolašina postala je prva pratilja u takmičenju za mis, u kategoriji Little kids, koje je održano u Kini.

Ona je na takmičenju osvojila drugo mjesto u ljepoti, i treće u talentu.

"Konkurencija je bila veoma jaka, tako da se nijesam nadala tom uspjehu", ispričala je Teodora u Jutarnjem programu RTCG.

Nagrade joj, kako je kazala, mnogo znače, jer je proglašena za jednu od najljepših djevojčica u kategorijama u kojima se takmičila. 

"Imali smo dosta obaveza, ali i vremena za druženje s drugarima širom svijeta", kaže Teodora.

Posjećivali su u Kini dosta muzeja, a Crnu Goru je predstavila crnogorskom pjesmom, video spotom, narodnom nošnjom i haljinom koju je napravila Tanja Orešanin. 

Većina takmičara, kako je kazala, nije znala gdje se nalazi Crna Gora, ali je Teodora, kako je rekla, uspjela da im objasni da je to najljepša država na svijetu.

Sada planira da se posveti obrazovanju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније