Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

17. 08. 2019. 17:00   >>  17:01

U TURISTIČKIM CENTRIMA

Počinje projekat Probaj domaće iz Crne Gore

Klaster Probaj domaće realizuje projekat Probaj domaće iz Crne Gore u popularnim turističkim centrima u Budvi, Baru, Petrovcu, Tivtu, Virpazaru i Rijeci Crnojevića.

Projekat će trajati tokom cijelog ljeta, a od danas do utorka biće realizovan u Petrovcu.

“Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, u okviru Programa podsticajnih mjera u oblasti turizma za ovu i narednu godinu”, navodi se u saopštenju.

Projekat Probaj domaće iz Crne Gore, kako su objasnili, zamišljen je kao promotivna, marketinška, medijska i sajamska kampanja koja će članovima klstera Probaj domaće i drugim poljoprivrednim proizvođačima, kao i vlasnicima etno sela, omogućiti da prošire tržište svojih proizvoda i usluga na turiste koji tokom ljeta posjećuju Crnu Goru.

„Projekat će im takođe omogućiti da uspostave direktan kontakt i dogovore plasman svojih proizvoda sa predstavnicima turističke privrede Crne Gore (HORECA), kao i da povećanju konkurentnost tradicionalnih proizvoda na domaćem tržištu“, dodaje se u saopštenju.

Pored susreta proizvođača i turista, biće organizovani direktni kontakti proizvođača i predstavnika turističke privrede i ugostitelja, kako bi se domaći proizvodi našli u njihovoj ponudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније