Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

15. 08. 2019. 13:03   >>  13:14

PODRŠKA OD CEDIS-A

Školi "Oktoih" donacija od 2,5 hiljada eura

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) donirao je 2,5 hiljada eura Osnovnoj školi "Oktoih" u Podgorici, koje će biti upotrijebljene za adaptaciju školskih prostorija, saopšteno je iz te kompanije.

Direktorica OŠ "Oktoih" Mirjana Radulović, zahvalila je na pomoći i razumijevanju koje CEDIS pokazuje u saradnji sa tom obrazovnom ustanovom.

Ona je navela da je važno njegovati atmosferu u kojoj vodeće crnogorske kompanije imaju volju da doprinose unaprjeđivanju uslova u kojima borave djeca.

"Kao rukovodilac ove vaspitno obrazovne ustanove, jako sam zadovoljna i srećna što smo svi zajedno sa novih 300 kvadrata granitnih pločica u hodnicima, ambijent učinili ljepšim, urednijim i bezbjednijim za boravak naše djece u školi", navela je Radulović.

Šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u Marija Jovović, kazala je da je saradnja te kompanije sa obrazovno-vaspitnim ustanovama postala preoznatljiva u javnoj sferi.

"Upravo je to dodatni motiv da nastavimo više i bolje, jer nije na odmet ponoviti da su djeca neprocjenjivi potencijal našeg društva. Ovo je simboličan poklon školi pred početak školske godine, uz obećanje da smo tek na početku duge i uspješne saradnje", rekla je ona.

Oni su podsjetili da su od osnivanja pokrenuli niz projekata podrške obrazovnom sistemu.

Kako su naveli, donirana su značajna sredstva gimnaziji "Slobodan Škerović", OŠ "Njegoš" iz Spuža, OŠ "Vuko Jovović" u Danilovgradu, Javnoj predškolskoj ustanovi "Zagorka Ivanović" sa Cetinja.

Donirano je i deset laptop računara za crnogorske predškolske ustanove.

CEDIS je, kako su dodali, pokrenuo i prvo takmičenje učenika crnogorskih srednjih stručnih škola iz oblasti elektrotehnike "Energija u žici".

CEDIS–u je, dvije godine zaredom, dodjeljena nagrade Unije poslodavaca Crne Gore, kao priznanje za podršku značajnom broju projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja, kulture i brige za zaposlene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније