Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 08. 2019. 08:35 >> 09:13

ZA LIJEČENJE

Beranci pokazali humanost, pomozite Fuadu

U Beranama je sinoć održano humanitarno večere za prikupljanje sredstava za liječenje Fuada Ramusovića, koji je prije deset mjeseci teško povrijeđenog u saobraćajnoj nesreći.

Organizatori humanitarne večeri bili su Beranci koji žive van rodnog kraja u saradnji sa menadžmentom Hotela Berane.

Ulaznica za humanitarno veče bila je pet eura, a prepunu terasu hotela Berane zabavljali su Jadranka Barjaktarović i AKI bend.

U ime organizatora i porodice Ramusović brojnim gostima iz Berana, ali i susjednih opština obratio se Amer Ramusović koji je zahvalio prisutnima na humanosti i odzivu da se pomogne u daljem liječenju dugogodišnjeg sportskog i fudbalskog radnika Fuada Ramusovića, koji je teško stradao kao pješak ispred kućnog praga.

On je istakao da su velikim odzivom Beranci još jednom pokazali humanost i solidarnost izražavajući uvjerenje da je to veče pokazalo zajedničku humanu crtu Berana.

Svi oni koji žele i mogu da pomognu, novac  povrijeđenom Fuadu mogu da uplate na račun njegove majke Fadile Ramusović u Hipotekarnoj banci - 520032000008707232 .

Uplate su moguće i iz inostranstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније