Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

13. 08. 2019. 11:06 >> 11:06

U KOTORU 16. i 17. AVGUSTA

Festival piva na Pjaci od kina

Festival zanatskog piva "Špina", održaće se ove godine u petak i subotu 16. i 17. avgusta u kotorskom starom gradu na Pjaci od kina. Festival počinje obije večeri u 19 sati i trajaće do jedan sat poslije ponoći.

Kako napominju organizatori, na drugom izdanju festivala "Špina", učestvuje sedam pivara, šest iz Crne Gore i jedna iz Srbije.

"Sa nama su ovoga puta Fabrika iz Risna, Mamut iz Nikšića, Montenegro brewing company, Podgoričko pivo i Paun iz Podgorice, Beerhouse iz Budve i Dogma iz Srbije. S obzirom da je prvi kotorski kraft festival protekao odlično i prevazišao sva očekivanja, NVU Citra je pred sobom imala zadatak da drugo izdanje festivala podigne na jedan veći nivo. Ove godine se družimo dvije večeri, pobrinuli smo se za dobru muziku i vjerujemo da će svi uživati u kvalitetnim domaćim pivima i dobroj zabavi" ističu u saopštenju.

Kako se dodaje, prve večeri, u petak 16. avgusta nastupiće Selektor Deda i bend Rudolf iz Kolašina, a u subotu 17. avgusta FM Mirda i bend Four blues drivers.

Organizator festivala je NVU Citra iz Kotora. Generalni sponzor je TO Kotor, zlatni sponzor Lustica Bay, a ostali sponzori su Ministarstvo održivog razvoja i turizma, štamparija "Vapor" iz Podgorice i JKP doo Kotor. Prijatelj festivala je Kulturni centar "Nikola Đurković".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније