Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 09. 2013. 09:44 >> 10:05
2

BIJELO POLJE I MOJKOVAC

Inspektori u potrazi za lažnim “pointom”

Tržišna inspekcija danas će krenuti u kontrolu pijačne i ulične prodaje u Bijelom Polju i Mojkovcu, kako bi utvrdila istinitost informacije da se tamo prodaje lažni „point“, piše Pobjeda.

Već nekoliko dana na ulicama Mojkovca mogu se kupiti paklice „pointa“ nepoznatog porijekla, bez akcizne markice i natpisa o štetnosti, a koje se značajno razlikuju od legalnog brenda koji proizvodi Duvanski kombinat Podgorica, piše list.

Lažne „point“ cigarete imaju bijeli filter, prepoznatljivo lošije pakovanje, a stalni potrošači pravog „pointa“ navode i da je kvalitet duvana lošiji.

Šteka ovih cigareta košta samo pet eura, a distibuira se sa bjelopoljske pijace, tako da postoji mogućnost da ih ima i u drugim gradovima na sjeveru.

Iz Uprave za inspekcijske poslove Pobjedi je saopšteno da će inspektori izaći na teren i obavijestiti javnost o rezultatima nadzora.

Da je riječ o švercovanim cigaretama potvrdio je za Pobjedu i izvršni direktor DKP Slavoljub Vukašinović, koji je rekao da je već imao priliku da vidi o čemu se radi i da se nada da će nadležni organi utvrditi porijeklo ovih cigareta i ukloniti ovaj proizvod sa tržišta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније