Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

12. 08. 2019. 15:05 >> 15:05

UPRAVA JAVNIH RADOVA

Trafostanica za ski komplekse Cmiljača i Žarski

Izgradnja elektroenergetske infrastrukture za potrebe napajanja budućih žičara u okviru ski kompleksa Cmiljača i Žarski, počela je pripremom za postavljanje trafostanice 35/10 na lokaciji Majstorovina u Bijelom Polju.

Kako se navodi u saopštenju Uprave javnih radova, pripremni radovi obuhvataju građevinske i zanatske poslove, u cilju izgradnje konstrukcije za buduću elektroenergetsku opremu.

Vrijednost ove investicije, koju će Vlada Crne Gore finansirati kroz kapitalni budžet, iznosi više od 1,18 miliona eura, a izvođač se ugovorom obavezao da radove završi u roku od šest mjeseci od uvođenja u posao, odnosno početkom naredne godine.

Projekat predstavlja dio aktivnosti koje Vlada u kontinuitetu realizuje u cilju valorizacije turističkih potencijala sjevera države. Za skijališta Cmiljača i Žarski je već ranije ugovorena montaža žičara, a procijenjena vrijednost kompletnih investicija na ova dva lokaliteta je više od 52 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније