Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

04. 08. 2019. 09:35   >>  09:31

ĐUKANOVIĆ U ČESTITKI

Gusinje perspektivna sredina

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Dženadinu Radončiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Gusinja, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Đukanović se nada se da iskustva iz prvog petogodišta od formiranja samostalne opštine Gusinje pokazuju da je to bila dobra odluka, u najboljem interesu svih njenih građana, koji su, kako navodi, dali značajan doprinos obnovi nezavisnosti Crne Gore, očuvanju i jačanju međunacionalnog sklada, i njenom napretku na putu u NATO i EU.

"Vjerujem da će se zalaganjem lokalne uprave, u saradnji s Vladom, naći najbolji model za valorizaciju izdašnih prirodnih resursa, koje Gusinje svrstavaju u red perspektivnih crnogorskih sredina, s realnim izgledima za brži ekonomski i ukupan razvoj i bolji život ljudi u vašoj opštini”, navodi Đukanović u čestitci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније