Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

23. 07. 2019. 11:35 >> 11:35

RADOVI VRIJEDNI 250.000 EURA

U KCCG novi prostor za dnevnu bolnicu i CMGI

Klinički centar Crne Gore dobiće uskoro novi prostor za potrebe dnevne bolnice i Centra za medicinsku genetiku i imunologiju (CMGI), predviđeno je ugovorom koji su juče potpisali Uprava javnih radova i najpovoljniji ponuđač u tenderskom postupku, doo "Refena" iz Podgorice.

Vrijednost ovih radova, koje će Vlada Crne Gore finansirati iz kapitalnog budžeta, kako se napominje u saopštenju Uprave, je više od 256 hiljada eura, a trebalo bi da budu završeni u roku od tri mjeseca od uvođenja izvođača u posao.

"Ugovorom su planirani adaptacija i opremanje kancelarijskim namještajem prostorija bivšeg odjeljenja za transfuziju krvi, u glavnoj zgradi Kliničkog centra. Ukupna površina tog prostora je 545 metara kvadratnih, od čega je za CMGI namijenjeno 425, a za dnevnu bolnicu 120 kvadrata. Projektom je u prizemlju predviđena prostorija za rad sa pacijentima, dok će na prvom spratu biti kancelarije, laboratorije, sanitarne i tehničke prostorije, kao i ostali sadržaji za nesmetan rad službi Kliničkog centra Crne Gore", pojašnjavaju u Upravi javnih radova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније