Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2019. 17:38 >> 17:42
5

NENAJAVLJENA POSJETA MINISTRA

Granični policajci profesionalni i ljubazni

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić danas je nenajavljeno obišao putni granični prelaz Debeli Brijeg sa Hrvatskom i tom prilikom razgovarao sa našim graničnim policajcima i turistima sa namjerom da dobije informacije iz prve ruke o protoku saobraćaja na granici u špicu turističke sezone.

“Danas sam imao nenajavljen obilazak Graničnog prelaza Debeli Brijeg prema Hrvatskoj i uvjerio sam se da službenici Granične policije rade svoj posao profesionalno, sa puno volje i sa izuzetnom ljubaznošću”, rekao je Nuhodžić dodajući da su to potvrdili i turisti sa kojima je razgovarao na graničnom prelazu.

Prema njegovim riječima to je veoma važno jer su granični policajci prvi sa kojima se susreću turisti koji će posjetiti našu zemlju i boraviti u njoj.

“Iskazuju iste kvalifikacije u odnosu na rad naših policijskih službenika: kažu da su maksimalno profesionalni, da su ljubazni”, naglasio je on.

Tom prilikom je iskazao priznanje policajcima koji rade na visokoj temperaturi u otežanim uslovima.

“Ali to ništa ne utiče da oni svoj posao rade profesiojalno i ljubazno i sa puno volje da pokažu da Crna Gora želi da turistima iskaže gostoprimstvo. Bezbjednost Crne Gore je činjenica koju turisti posebno ističu kao razlog izbora naše zemlje kao destinacije za odmor”, istakao je Nuhodžić.

“Broj putnika koji su prešli Granični prelaz Debeli Brijeg u prvih šest mjeseci ove godine je za 20.000 veći nego u prvih šest mjeseci 2018. Pitao sam turiste: zašto dolaze u Crnu Goru. Rekli su mi da je jedan od razloga što je Crna Gora nakon ulaska u NATO izuzetno bezbjedna destinacija i da oni žele da svoj godišnji odmor provedu tamo gdje se osjećaju bezbjedno i sigurno. A Crna Gora jeste bezbjedna i sigurna destinacija”, dodao je on.

Zajedno sa ministrom Granični prelaz Debeli Brijeg posjetio je i pomoćnik ministra za sektor Granične policije Vesko Damjanović.

Prije posjete graničnom prelazu Debeli brijeg, Nuhodžić je razgovarao u Igalu sa policajcima iz Srbije i Hrvatske koji zajedno sa našom policijom već sedam godina patroliraju u crnogorskim turističkim centrima tokom sezone.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније