Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 07. 2019. 17:25   >>  17:27 3

ČESTITKA JOKOVIĆA

Berane centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera

Poslednjih nekoliko godina Berane su uspjele da postanu i ostanu centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore, istakao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković u čestitki povodom Dana te opštine, 21 jula.

"Iskreno vjerujem da će tako biti i ubuduće a garant tome je snaga i mladost koji znaju i umiju da upravljaju gradom na zadovoljstvo svih građana, bez obzira na političku i svaku drugu pripadnost. Pokazali ste kako se voli svoj grad, kako se umiju i mogu iskoristiti potencijali koje srce limske doline posjeduje i učiniti prepoznatljivim na mapi Crne Gore", saopštio je Joković.

On je istakao da želi da Beranci nastave tim putem prosperiteta, "ne bi li svako mogao da ima makar nadu da u ovoj državi može i treba biti bolje".

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније