Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

18. 07. 2019. 08:00   >>  07:59

RTCG

Savjet bira predsjednika i potpredsjednika

Savjet Radio i Televizije Crne Gore (RTCG) izabraće danas predsjednika i potpredsjednika tog tijela i članove Komisije za predstavke i prigovore slušalaca i gledalaca.

Savjet je konstituisan 2. jula u crnogorskom parlamentu na sjednici kojom je predsjedavao najstariji član Ilija Despotović.

Članovi Savjeta, pored Despotovića su, Ivan Jovetić, David Delibašić, Pavle Radovanović, Milan Radović, Goran Sekulović, Nikola Tatar i Predrag Marsenić.

Administrativni odbor objavio je 14. juna ponovni javni poziv nevladinim organizacijama iz oblasti zaštite ljudskih prava i sloboda za izbor još jednog člana Savjeta.

Konkurs je otvoren 45 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније