Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

11. 07. 2019. 23:59   >>  16. 07. 2019. 13:27

NA UCG

Treći upisni rok za brucoše u avgustu

Univerzitet Crne Gore raspisaće krajem avgusta, konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore za studijsku 2019/20. godinu, u trećem upisnom roku.

Preostalih mjesta za studente na budžetu Crne Gore ima na sljedećim fakultetima: Biotehnički fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet dramskih umjetnosti, Fakultet likovnih umjetnosti, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Fakultet za turizam i hotelijerstvo, Filološki fakultet, Filozofski fakultet, Građevinski fakultet, Mašinski fakultet, Metalurško-tehnološki fakultet, Muzička akademija, Pomorski fakultet i Prirodno-matematički fakultet. Ukupno je ostalo nepopunjeno 527 mjesta.

"Pravo prijave na konkurs za upis na studije ima crnogorski državljanin i stranac, u skladu sa zakonom, koji je stekao odgovarajuću kvalifikaciju IV-1 podnivoa Nacionalonog okvira kvalifikacija", ističe se u saopštenju UCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније