Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 02. 2013. 19:45   >>  17. 02. 2013. 08:17 18

TRAGEDIJA

VIDEO: Potraga za Bujićem, sjutra u Baru Dan žalosti

Policija intenzivno traga za osumnjičenim , Šćepanom Bujićem, koji je, kako se sumnja, sinoć oko 21 sat ubio braću Dejana i Ljubomira Gojačanina.

“Dežurna služba Područne jedinice Bar obaviještena je sinoć 15. februara 2013. godine u 20,26 časova, da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u bilijar klubu “Mr Otto” koji se nalazi u ulici Vladimira Rolovića u Baru. Odmah po obavještenju policija je izašla na lice mjesta , gdje su zatečena dva lica u besvjesnom stanju sa vidljivim povredama od upotrebe vatrenog oružja, a radi se o D.G. (26) i Lj.G. (24) iz Bara koji su vozilom Službe hitne pomoći odmah transportovani u Opštu bolnicu u Bar, gdje su kasnije podlegli povredama”, kaže se u saopštenju policije. 

O događaju je obaviješten  zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je uz asistenciju policije izvršio uviđaj i kvalifikovao krivično djelo.

“Policija je izuzela tragove sa lica mjesta. Nadležni državni tužilac je naložio obdukciju tijela preminulih D.G. i Lj.G. Policija preduzima intenzivne aktivnosti na pronalasku lica za koje se osnovano sumnja da je počinilac krivičnog djela teško ubistvo na štetu D.G. i Lj. G. ”, zaključuje se u saopštenju UP. 

Bujić je od ranije je poznat policiji. Podsjećamo da je bio je osumnjičen za pokušaj ubistva sugrađana Alena Peročevića (30) i Agrona Bedžetija (28). Barani su u šoku, jer kako su kazali braća Gojačanin važe za izuzetno mirne momke.

Ljubomir je bio fudbaler barskog Fudbalskog kluba Hajduk, a Dejan je radio kao konobar. 

Večeras u 20.30 sati na Trgu ispred Robne kuće omladina Bara zakazala je protestno paljenje svijeća povodom nezapamćenog zločina ubistva braće Dejana i Ljubomira Gojačanina, koje se zbilo sinoć u bilijar klub “Mr Otto" u centru grada.

17. februar, dan kada će nesrećni mladići u 15 sati biti sahranjeni, na gradskom groblju Gvozden brijeg, proglašen je za Dan žalosti - javio je Radio Bar.

Taj radio je program prilagodio Danu žalosti, i do ponedjeljka u 7 sati emitovaće isključivo klasičnu instrumentalnu muziku.

Prilog Vesne Šoškić, TVCG:


Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније