Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

12. 07. 2019. 15:41   >>  15:46

ČESTITKA ZA DAN DRŽAVNOSTI

Brajović: Razloga za zadovoljstvo i ponos ima mnogo

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima Crne Gore Dan državnosti 13. jul.

boxPluginImg

"Dan državnosti 13. jul svake godine je prilika za podsjećanje na 1878. i Berlinski kongres, a potom na heroje veličanstvenog antifašističkog ustanka 1941. Dan državnosti je takođe prilika za preispitivanje da li smo dostojni nasljednici ratnih i mirnodopskih podviga naših predaka", naveo je Brajović.

Istakao je da razloga za zadovoljstvo i ponos ima mnogo, ali i očekivanja za još bolje rezultate.

"Crna Gora trasirala je dobar put. On nije lak i nije bez izazova. Građani Crne Gore svojom podrškom potvrđuju da žele upravo taj put evroatlantske i evropske Crne Gore - stabilne, moderne, ekonomski osnažene", kazao je Brajović.

On je naveo da se čine ozbiljni napori da svaki naredni 13. jul proslavljamo još bliži Evropskoj uniji, ekonomski, infrastrukturno, institucionalno jači.

"Skupština Crne Gore svojim djelovanjem daje doprinos napretku cijelog društva. Čestitam Dan državnosti Crne Gore!", porulio je predsjednik parlamenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније