Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

05. 07. 2019. 16:54 >> 16:54

MINISTARSTVO PROSVJETE

Tender za rekonstrukciju škole u Trubini

Raspisan je tender za totalnu rekonstrukciju područnog odjeljenja u Trubini, koje pripada školi „Rifat Burdžović Tršo“. Procijenjena vrijednost radova je skoro 75 hiljada eura, a rok završetka radova je 120 dana od dana uvođenja izvođača u posao.


Nakon rekonstrucije, mališani sa ovog područja dobiće novi objekat, urađen po svim bezbjednosnim, ekološkim i drugim standardima.
Kako je saopštio sekretar Ministarstva prosvjete Omer Mehmedović, riječ je o značajnom projektu.

„Ovo je još jedan pokazatelj da Ministarsto prosvjete vodi računa o školskoj infrastrukturi i interesu učenikai to u svim krajevima Crne Gore. Takođe, ovim pokazujemo da intenzivnopratimo Vladinu politiku, značajno fokusirajući svoje aktivnosti na sjeverni region“. Kako je dodao Mehmedović, ovaj projekat je rješenje jednog od velikih problema mještana.

U najavi je još projekata u ruralnim područjima, te je, između ostalog, plan da se sufinansira rekonstrukcija objekta područnog odjeljenja Pandurica škole „Dušan Ivović“ Kosanica, Pljevlja vrijednosti oko 30 000 eura, te da se sufinansira rekonstrukcija škole „Bratstvo-jedinstvo“ – Bukovica, Pljevlja, a investicija je ukupne vrijednosti preko 100 000.

Objekat se u potpuosti finansira iz tekućeg budžeta Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније