Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 06. 2019. 16:30 >> 16:36
1

DVANAESTA PO REDU

Počinje Ljetnja škola za mlade diplomate

Dvanaesta Ljetnja škola za mlade diplomate "Gavro Vuković", koju organizuje Ministarstvo vanjskih poslova u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), biće održana od 30. juna do 7. jula 2019. godine.

Kao navode organizatori, poseban akcenat ovogodišnje Ljetnje škole biće na ulozi i značaju multilateralne diplomatije u očuvanju međunarodnog mira i bezbjednosti, prevazilaženju kriza i razvijanju novih modela ekonomske, političke i bezbjednosne saradnje na međunarodnom planu.

"Na ove teme govoriće ugledni praktičari i teoretičari međunarodne politike. Takođe, ovo je prilika da se mlade diplomate iz više od 30 zemalja upoznaju sa crnogorskom istorijom, kulturom i potencijalama, te uspostave temelje buduće saradnje", navodi se u saopštenju.

Tokom prethodnih 11 godina Ljetnju školu „Gavro Vuković“ pohađalo je više od 500 mladih diplomata, budućih lidera i donosioca odluka iz više od 70 država.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније