Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ cetinjskilist.com; Objavila: M.M ]

28. 06. 2019. 18:52 >> 18:49

VATROGASCI BRANILI KUĆE

Požar u Rvašima pod kontrolom

Požar u Rvašima je lokalizovan i stavljen pod kontrolu, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja, prenosi Cetinjski list. Šumski požar koji je ranije izbio u Rvašima prijetio je da ugrozi i pojedine objekte.

Prema riječima komandira Peđe Moštrokola, u gašenju su pomogli i mještani.

"Iz Direktorata za vanredne situacije poslati su avioni, koji su u nekoliko navrata nadlijetali nepristupačni dio terena i uspjeli da ugase vatru na tom području. Gorjela je trava i nisko rastinje, objekti koji su bii ugroženi su spašeni i nije pričinjena materijalna šteta ", kazao je Moštrokol.

On je dodao da je požar sada pod kontrolom i da se očekuje da će za sat vremena biti ugašen. U gašenju su učestvovala tri vozila i 12 vatrogasaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније