Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

28. 06. 2019. 07:19   >>  07:19 4

HUMANISTA IZ BP

Za liječenje malog Bogdana odmah uplatio 11.000€

Zahvaljujući Humanitarnoj organizaciji Rožaje, a posebno Hajrizu Hačku Brčvaku, humanisti iz Bijelog Polja, osamnaestomjesečni Bogdan Vukosavljević, koji boluje od apscesa mozga, ovih dana otputovaće na liječenje u jednu od specijalizovanih klinika u Turskoj, piše Dan.

Nakon apela Humanitarne organizcije Rožaje, načelu sa Jusufom Ćatovićem, koji je uputio zamolnicu za pomoć malom Bogdanu, Brčvak je uplatio pomoć od 11.000 eura.

Ćatović ističe da je za put i liječenje Vukosavljevića bilo potrebno 12.000 eura.

"Nepuna dva sata nakon objave da je za operaciju malog Bogdana Vukosavljevića potrebno 12.000 eura, dobio sam poziv od Hajriza Hačka Brčvaka koji je izrazio želju da donira 11.000 eura, kako bi ovaj mališan što prije stigaou tursku kliniku. Osjećamo potrebu i obavezu da kažemo da su ljudi poput Hačka Brčvaka, dokaz da još uvijek postoji nadau dobročinstvo, nesebičnost i nadasve humanost. U ime porodice Vukosavljević najiskrenije se zahvaljujemo Brčvaku, čija nesebična pomoć će malom Bogdanu dati šansu za potpuni oporavak", kazao je Ćatović.

Inače, šestočlana porodica Vukosavljević živi od socijale u krajnje neuslovnom prostoru, u objektu starom preko sto godina koji se urušava, bez vode i kupatila.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније