Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

27. 06. 2019. 20:16 >> 20:14
10

NIKČEVIĆ TRAŽI OD MVP

"Povucite rješenje o opozivu ili slijedi tužba"

Mirna Nikčević danas se obratila otvorenim pismom ministru vanjskih poslova Srđanu Darmanoviću, kojim ga obavještava da će tužiti MVP i njega lično za, kako je navela, mobing i linčovanje koje je pretrpjela.

Opozvana službenica MVP zamjera ministru Darmanoviću što je dopustio da je "čereče srpski i crnogorski tabloidi", ne mareći kako je navela za posljedice po njeno psiho-fizičko zdravlje i njenu familiju.

Nikčevič, pored ostalog, kaže da je MVP ne zanima, te da ne postoji ni jedan element za opoziv.

"Ministarstvo ima pravo kritika i sankcija ukoliko sam povrijedila poslovni kodeks, a u ovom slučaju, moja izjava nije službena nego privatna rasprava, tako da je Ministarstvo podleglo pritisku “fake” medija i povrijedilo moje radno pravo, pravo na privatnost, jer nije bilo, u kontekstu rasprave koju sam vodila, već nametnuto uvrjedljivim vokabularom više desetina ljudi koji su vrijeđali prvenstveno mene, moju porodicu, državu, predsjednika države i moje pravo na stav", navela je Nikčević.

Ona je navela i da njena rasprava ni u kom kontekstu ne dotiče crnogorsko- turske odnose, te da ne može biti kažnjena za nešto što se tretira kao privatna prepiska u CG.

"Tako da je Ministarstvo napravilo grešku bez presedana i želim da istu uvidi i ispravi," piše između ostalog u obraćanju Mirne Nikčević ministru Darmanoviću.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније