Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

21. 06. 2019. 19:28 >> 19:26

PORIJEKLOM IZ VASOJEVIĆA

Šćekić ugostio mis turizma

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić ugostio je mis turizma Crne Gore za 2019. godinu, 26-godišnju Nataliju Labović, koja je porijeklom iz tih krajeva, a rođena je i živi u Minsteru u Njamačkoj.

Labović će našu zemlju predstavljati na svjetskom izboru za Mis turizma, koji će se održati u septembru u Kini.

"Drago nam je što si danas ovdje i što je na izboru za Mis Crne Gore ispred tvoga imena pisalo da si Vasojevka i Beranka. Želimo da se ovdje osjećaš kao kod svoje kuće jer Berane i jeste tvoja kuća", kazao je predsjednik Šćekić i istakao da je velika čast što će na jednom tako velikom takmičenju svjetskog ranga predstavljati Berane i Crnu Goru.

Labović je zahvalila Šćekiću na prijemu i ukazanom gostoprimstvu, što je, kako je kazala, jedna velika čast za nju i njenu porodicu.

"Želim da vam se zahvalim na današnjem prijemu. Velika je čast za mene i moju porodicu što ste me pozvali. Najvažnije je znati odakle potičeš, a ja to jako dobro znam i cijenim", kazala je Labović.

Nakon prijem kod predsjednika, mis turizma je posjetila Turističku organizaciju a potom uradila seriju profesionalnih fotografija kod manastira Đurđevi stupovi, zatim na Jasikovcu, obalama Lima…

"Fotografije će biti korišćene prilikom mog predstavljanja na izboru u Kini", navela je Labović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније