Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

19. 06. 2019. 14:25 >> 14:26

SVEČANOST NA PMF

Nagrade najuspješnijima na Olimpijadi znanja

Svečano uručenje nagrada najuspješnijim osnovcima i srednjoškolcima, takmičarima Olimpijade znanja 2019, upriličeno je danas na Univerzitetu Crne Gore.

Predstavnicima osnovnih i srednjih škola sa najboljim rezultatima u znanju iz matematike, fizike, biologije i programiranja uručene su diplome i simbolične nagrade.

Prodekan za nastavu na Prirodno-matematičkom fakultetu doc. dr Miljan Bigović čestitao je učenicima na postignutom uspjehu i zavidnim rezultatima koje su ostvarili.

Prirodno-matematički fakultet je, kako navodi Bigović, pravo mjesto za sve one koji žele da se bave fundamentalnom prirodnom naukom, a nagrađeni učenici su pokazatelj da se možemo pohvaliti izvjesnim brojem mladih koji se već bave naukom.

Olimpijada znanja, jedanaesta po redu, odvija se tradicionalno pod pokroviteljstvom Rektora Univerziteta Crne Gore, Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, kompanije doMEn i Društva matematičara i fizičara Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније