Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ PR Centar, Objavila: R.P. ]

19. 06. 2019. 13:48   >>  13:55

KOVAČEVIĆ PORUČILA

Đorđev podvig služi na čast porodici, gradu i državi

Podvig trinaestogodišnjeg Đorđa Stojovića iz Donjih Martinića, koji je spasio godinu mlađeg druga Miomira Delića da se ne utopi u Rijeci Zeti, služi na čast njegovoj porodici, Danilovgradu i Crnoj Gori, poručila je predsjednica opštine Zorica Kovačević.

Kako je saopšteno iz Opštine Danilovgrad, Kovačević je upriličila prijem za Stojovića, kojem je prisustvovao njegov otac kao i predstavnici OŠ "Vuko Jovović".

"Njegovo ime je zlatnim slovima ispisalo još jednu stranicu u biografiji Danilovgrada i uveličalo prestižni jubilej, 150 godina od osnivanja grada, kao i mnoge istorijske datume koje ćemo obilježiti u ovoj godini", rekla je Kovačević i Đorđu uručila prigodan poklon u znak sjećanja na ovaj susret, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније