Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

14. 06. 2019. 13:41 >> 13:58

DANILOVGRAD

OŠ Vuko Jovović dobila novi košarkaški teren

Ministar sporta i mladih Nikola Janović otvorio je novi košarkaški teren, vrijedan 30.000 eura, u sklopu osnovne škole Vuko Jovović u Danilovgradu.

"Mi smo danas, u Danilovom i Nikolinom i gradu svih nas, opet lijepim povodima, kako bismo proslavili 150 godina postojanja Danilovgrada, proslavili Dan škole Vuko Jovović i naposljetku otvorili školski košarkaški teren", istakao je ministar.

On je podsjetio da su Vlada i njegov resor realizovali više od 20 projekata vezanih za školske terene, te da su nih ušli s uvjerenjem koliko je važno djeci obezbjeđivati prostor koji ih asocira na igru, a koji je povezan sa školom.

"Igra, sport, djeca i obrazovanje tim su koji sigurno pobjeđuje. I zato nijesmo imali dilemu da škola Vuko Jovović zaslužuje da dobije novi košarkaški teren koji će biti simbol i rekreacije i brojnih lijepih momenata za Danilovgrad", istakao je Janović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније