Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

13. 06. 2019. 15:23 >> 15:23

AKCIJA EPCG

Citroen i manji računi za članove Zlatnog tima

Elektroprivreda Crne Gore organizuje za potrošače koji redovno izmiruju račune, nagradnu igru Zlatni tim – Uhvati ritam 2, od 15. do 30. juna.

"Svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima, u prilici su da osvoje jednu od nagrada iz bogatog nagradnog fonda kojeg čine automobil Citroen C-ELYSEE (1,5Hdi 100ks 4 vrata), kao i 150 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju", saopšteno je iz EPCG.

Kompanija podsjeća da su članovi Zlatnog tima EPCG sva domaćinstva koja su 31. januara stekla taj status i održala ga redovnim izmirenjem mjesečnih računa za utrošenu električnu energiju.

"Ukupno je oko 150.000 domaćinstava sa statusom člana Zlatnog tima, a oni, pored automatskog učešća u nagradnoj igri, ostvaruju i popust od 13 odsto na stavku Aktivna energija na računima za električnu energiju", navodi se u saopštenju.

Elektronski račun, dodatni stimulans

Od 150 umanjenja od 50 eura, 110 umanjenja izvlačiće se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, a 40 umanjenja izvlačiće se iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima, koji ujedno koriste i servis elektronski račun.

Iz EPCG napominju da Servis elektronski račun, podrazumijeva dobijanje računa elektronskim putem, direktno u Inbox e-maila kojeg potrošač navede. Aktivacija ovog servisa je jednostavna, a potrošač ga može sam aktivirati putem web portala www.epcg.com ili na šalteru lokalne jedinice Snabdijevanja.

Izvlačenje dobitnika 17. jula

"Javno izvlačenje dobitnika, biće organizovano u prostorijama EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću, 17. jula. Pravila nagradne igre mogu se pogledati na web stranici www.epcg.com, a više informacija dobiti besplatnim pozivom na broj 19100 ili na fejsbuk strani Elektroprivrede Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније