Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

02. 06. 2019. 20:12   >>  20:16 2

DNEVNO MJERENJE

Kontinuirani rast gledanosti TVCG

Oba kanala Javnog servisa bilježe kontinuirani rast na osnovu dnevnog mjerenja TV gledanosti u Crnoj Gori, koji sprovode Crnogorski Telekom i IPSOS od početka godine.

Prvi program Televizije Crne Gore, od januara, kada je učešće u TV gledanosti bilo 9,61 odsto, dostigao je 12,36 odsto tokom prvih 30 dana maja.

Najgledanija televizija u Crnoj Gori 29. i 30. maja bio je Prvi program Javnog servisa.

Učesće u ukupnoj gledanosti bilo je 15,79 za 29. i 13,28 odsto za 30. maj.

Drugi Dnevnik, Jutarnji program, Teleskopija, Okvir, Argumenti i Živa istina, okosnica su Prvog programa nacionalnog Javnog servisa i imaju najveću gledanost. 

U velikoj konkurenciji sportskih programa, Javni servis ostvario je zapažane rezultate, pa je djelove finalne serije ABA lige, 19. aprila, gledalo i više od 90 hiljada građana Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније