Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

02. 06. 2019. 13:15 >> 14:52

ČESTITKA POPOVIĆA

Rekordni broj medalja podsticaj za buduće uspjehe

Naši sportisti su dokazali svoje vrhunske kvalitete i opravdali očekivanja od Crne Gore kao domaćina Igara malih zemalja Evrope, nevjerovatnim uspjehom i osvajanjem rekordnih 35 medalja, od čega čak 15 zlatnih, poručio je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

"Upućujem srdačne čestitke Crnogorskom olimpijskom komitetu na sjajnoj organizaciji Igara malih zemalja, do sada najvećeg i najznačajnijeg međunarodnog multisportskog događaja,održanog u našoj državi. Igre koje predstavljaju svojevrsnu olimpijadu za male države ispod milion stanovnika velika su čast i značajna prilika za crnogorski sport ali i Crnu Goru", kazao je Popović.

Čestitke je uputio i svim crnogorskim sportistima koji su učestvovali na Igrama.

"Vjerujem da će ovo biti značajan podsticaj za sve buduće uspjehe naših vrijednih i zaslužnih sportista i za još veću podršku crnogorskom sportu koji postaje sve prestižnija disciplina svjetskog glasa" zaključio je Popović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније